Ce este ORL?

Ce este ORL?

Va punem la dispozitie servicii de inalta calitate si echipamente moderne conform celor mai recente tendinte tehnologice din domeniu. Medicii fac investigatii complete si ofera toate indicatiile terapeutice necesare. De asemenea, medicii nostri au experienta si profesionalismul necesare pentru a putea desfasura in mod independent consultatii si interventii.

Va recomandam sa va adresati medicului ORL in cazul in care aveti urmatoarele simptome: dureri de cap, ureche, gat, secretii nazale si sangerari, eliminari de puroi, senzatia de urechi infundate, ameteli si pierderea echilibrului, dificultati respiratorii si modificarea vocii.

Mentionam ca tratamentul gripei nu este facut in special de ORL. In general gripa la fel ca si alte infectii ale cailor respiratorii superioare, este tratata de medicul de familie. Consultati medicii in cazul in care afectiunea are o forma severa:  febra mare, eruptii pe piele si pe mucoase, sangerare din nas, stare de constienta afectata, halucinatii, senzatia de iritare.