Avantaje gimnastica si miscare

Avantaje gimnastica si miscare

Cunostiintele lor se transmit oamenilor care realizeaza ca de multe ori pentru a fi mai sanatos trebuie sa-ti schimbi stilul de viata si atunci se pare ca nu mai ai nevoie de nici un medicament.

Sunteti cu siguranta intelepti in hotararea voastra de a consula medicii chiar si atunci cand va intrebati daca mai are sau nu rost sa luati un anumit medicament. Regimul alimentar are un mare rol pentru reglarea tensiunii arteriale.

Un regim alimentar are un rol important in reglarea tensiunii arteriale si in obezitate iar consumul excesiv de sare este un factor de risc. De asemenea un rol mare in reglarea tensiunii il au si exercitiile fizice.

Exercitiile fizice fac inima mai mare si mai puternica astfel incat ea sa poata pompa mai mult sange la o singura bataie si intervalul de pauza dintre doua batai va fi mai mare iar asta inseamna ca inima celor antrenati fizic este mai odihnita dupa efort sau chiar in viata de zi cu zi.

 

Beneficiile vin mai ales pentru cei care au si un stil de viata din care exercitiile fizice fac parte in fiecare zi. Pentru a va putea mentine motivati va dam un exemplu al unui culturist celebru care are si o cariera de antrenament de mai mult de 35 de ani si care considera ca atunci cand plecati acasa de la fitness si spuneti abia astept sa vin maine sunteti pe drumul cel bun pentru ca abia atunci va place ceea ce faceti.