Care este scopul masajului reflexoterapeutic

Care este scopul masajului reflexoterapeutic

Profilactic pot sa beneficieze de masaj reflexoterapeutic toti oamenii care adera la protectia contra imbolnavirilor dorind sa isi mentina si o circulatie sanguina si implicit energetica buna. Masajul reflexoterapeutic este util si pentru tratarea afectiunilor cum ar fi migrenele, stresul, ametelile, insomniile, oboseala cronica, instabilitatea emotionala, depresiile si anxietatea. Afectiunile coloanei vertebrale: sciatica, lombosciatica, spondiloza, cifoza, reumatismul si artrozele, gonartroza si coxartroza.

Tulburarile endocrine: tiroida, suprarenale, deficienta de crestere la copii, reglarea menstruatiei, tulburari de menopauza, disfunctii sexuale si tulburari de metabolism, obezitate si diabet. Afectiunile digestive, gastritele si enterocolitele, ulcerul, colitele, esofagitele de reflux si constipatia, sunt toate afectiuni ce pot fi tratate.

 

Prin reflexoterapie se deblocheaza si se elimina acumularile de toxine din organism. Principalul si cel mai important efect este relaxarea musculara si nervoasa. Un alt efect este restabilirea armoniei si homeostazei tuturor functiilor din organism.