Sedinta kinetoterapie pret

Sedinta kinetoterapie pret. Kinetoterapia sau terapia prin miscare are rolul de a regla dezechilibrele prezente la nivelul organismului

Sedinta kinetoterapie pret

Aceasta specialitate terapeutica utilizeaza ca si metode miscarea, caldura, curentul electric, climatul, masajul si spa-ul. Terapia este realizata individual prin programe de exercitii fizice si statice sau dinamice sau programe terapeutice profilactice, curative si de recuperare.

Pentru mai multe informatii accesati paginile kinetoterapia pentru copii, exercitii utilizate in chinetoterapie si kinetoterapia si durerile lombare.

In functie de afectiunile suferite, un kinetoterapeut evalueaza din punct de vedere motric si muscular pacientul, alege exercitiile potrivite prin care sa ii stimuleze muschii sin tinand cont de nevoile acestuia i se recomanda un program prin care sa isi desfasoare exercitiile cu ajutorul hidroterapiei sau cu ajutorul dispozitivelor speciale.

Principalul scop al kinetoterapiei este acela de redobandire a fortei musculare si a capacitatii de a face efort, la redobandirea controlului si a echilibrului muscular precum si pentru corectarea traumatismelor suferite.

Sedinta kinetoterapie pret

Ce afectiuni poate sa trateze kinetoterapia?

Afectiunile aparatului locomotor ortopedice si posttraumatice

Maladiile congenitale si tulburarile musculare care apar in urma unui efort fizic sau in urma unui accident si pot sa fie tratate cu ajutorul acestei terapii. Masajul medical combinat cu miscarile recomandate de specialist pot sa faca minuni in cazul acestor probleme.

Afectiunile neurologice precum accidentele vasculare, traumatismele coloanei vertebrale, afectiunile degenerative si inflamatorii ale sistemului nervos si sindroamele neurologice.

Afectiunile metabolice.

Tulburarile nervoase. Stresul reuseste sa afecteze foarte multa lume si impreuna cu sedentarismul reprezinta cauza mai multor probleme de sanatate a unui sistem imunitar slabit. Chiar daca pare greu de crezut kinetoterapia este eficienta pentru a elibera stresul si pentru relaxarea persoanelor tensionate crescand si calitatea vietii.

Afectiunile aparatului cardio vascular cum ar fi: infarctul miocardic, maladia coronariana, cardiopatiile ischemice si arterosclerozele, boala varicoasa.

Afectiunile reumatice precum spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, reumatismele degenerative, reumatismul tesutului moale. Reumatismul este una din bolile de care sufera o mare parte din persoanele de varsta a treia si desi cele mai multe persoane au simptome temperate, la unii durerile sunt severe. Trebuie stiut ca terapia ajuta cu mult la ameliorarea acestei boli si la cresterea mobilitatii pacientilor.

Tratamentul de recuperare trebuie sa fie instituit si aplicat cat mai repede pentru ca toate intarzierile pot sa duca si la scaderea sanselor de recuperare si reabilitare. Cei mai multi pacienti au obiceiul ca dupa cateva sedinte de kinetoterapie cand vad ca se simt mai bine sa opereasca acest tratament, crezand ca procesul de recuperare va continua asa. Din nefericire lucrul acesta poate sa aiba consecinte nefericite asupra procesului general de recuperare. Utilizata asa cum trebuie metoda este foarte buna si valoroasa pentru procesul de recuperare medicala.