Pret sedinta kinetoterapie

Pret sedinta kinetoterapie. Recuperarea medicala ,o specializare ignorata de autoritati ,insa recunoscuta de pacientii carora calitatea vietii li s-a imbunatatit semnificativ.

Pret sedinta kinetoterapie

Pentru mai multe informatii accesati paginile masaj terapeutic sau masaj de relaxare, masajul prin netezire si cum se face corect masajul.

Kinetoterapia este considerata una din cele mai importante etape de recuperare, si are ca scop redarea mobilitatii articulare si a fortei si rezistentei musculare prin exercitii fizice a caror eficienta este consacrata la nivel mondial.

Pentru mai multe informatii accesati paginile relatia dintre pacient si kinetoterapeut, ce este kinetoterapia si de ce sa merg la kinetoterapie.

Prin kinetoterapie creste si capacitatea musculara de a face efort si se imbunatateste mobilitatea articulara, coordonarea si echilibrul si se corecteaza respiratia si postura corpului si cel mai dorit efect, dispar durerile de spate si durerile musculare.

Pret sedinta kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma de terapie prin exercitii fizice care au o larga aplicabilitate utilizata frecvent pentru afectiuni traumatologice, reumatologice si chirurgicale sau ginecologice si neurologice ,ale cailor respiratorii si ale aparatului cardiovascular. Este recomandata mai ales dupa fracturi, dupa interventii chirurgicale si dupa o perioada de imobilizare, dupa contuzii si dupa rupturi musculare si entorse sau luxatii.

Aceasta gimnastica medicala este un remediu foarte bun si pentru durerile de spate care sunt cauzate de multe ori si de pozitii vicioase de lucru ori de somn, ridicare de greutati si miscari facute incorct sau de afectiunile discale precum lumbago, lombosciatica sau hernie de disc.

In plus kinetoterapia isi dovedeste eficienta in eliminarea stresului si in tulburari nervoase, respiratorii si ortopedice sau traumatice, tulburari de alimentare si probleme emotionale sau de invatare

Kinetoterapia utilizeaza miscarea ca sa regleze dezechilibrul prezent la nivelul organismului, dezechilibru care duce de cele mai multe ori la aparitia unor afectiuni. Sarcina kinetoterapeutilor este sa aleaga pentru fiecare pacient in parte programele ideale de exercitii care pot stimula musculatura afectata de un accident sau de o boala.

Kinetoterapia stimuleaza pacientii din mai multe puncte de vedere. Pe langa afectiunea fizica evidenta pe care incearca sa o vindece, specialistii cauta mai multe dezechilibre ale organismului ce stau in general in spatele unor probleme de sanatate.

 

Tehnicile folosite in kinetoterapie variza tinand cont de afectiunea pacientului dar pot sa includa pe langa exercitiile fizice si recomandari nutritionale, presopunctura, masaj limfatic, reflexoterapie sai chiar si masaje cu manevre pentru sporirea tonusului  muscular.