Gimnastica si masaj terapeutic de recuperare pret

Gimnastica si masaj terapeutic de recuperare pret realizate de o echipa de medici profesionisti

Gimnastica si masaj terapeutic de recuperare pret

Tratamentul functional are ca scop vindecarea si ameliorarea tulburarilor si sechelelor, precum si pastrarea intacta a formelor si a functiilor normale cu scopul de a preveni riscul aparitiei unor deficiente sau a unor urmari nedorite ale afectiunilor si accidentelor.

Gimnastica si masaj terapeutic de recuperare pret

Tratamentul recuperator are scopul de a stimula procesele de vindecare lenta si nesatisfacatoare si sa grabeasca evolutia tratamentului, sa scurteze convalescenta si sa corecteze discrepantele.

Masajul terapeutic recuperator reprezinta o forma de tratament simptomatic, el neavand o legatura directa cu afectiunea ,ci incercand sa diminueze ori sa combata simptomele pe care afectiunile le manifesta si sechelele care urmeaza.

Leziunile tesuturilor moi de pe corp cum sunt  contuziile,  rupturile si intinderile  pot sa beneficieze de masaj terapeutic. Acestea netratate corespunzator si la timp, intarzire reluarea activitatii normale si uneori lasa si sechele care stanjenesc si mai mult sau mai putin activitatea ulterioara.

Leziunile muschilor si tendoanelor precum intinderile, rupturile partiale sau totale, contuziile, inflamatiile cronice, care pe langa faptul sa sunt dureroase, dau si un grad mai mare sau mai mic de impotenta functionala, netratate la timp duc la instalarea unor sechele destul de greu de recuperat cum ar fi atrofiile, atoniile sau parezele.

Leziunile articulare cum ar fi entorsele, luxatiile, leziunile de menisc care netratate in mod corespunzator pot sa duca la instalarea anchilozelor, la tulburari grave de tonicitate si troficitate a elementelor periarticulare, la instalarea si la evolutia rapida a proceselor degenerative.

Leziunile nervilor periferici, de la simpla intindere si pana la ruperea sau sectionarea lor, care determina tulburari de sensibilitate, motricitate, hipertonii sau modificari circulatorii precum cianoza, edemele si atrofiile.

 

Masajul terapeutica recuperator are un camp de aplicatie strict medical, si se ocupa de prevenirea aparitiei unor perturbari functionale organismului, tratarea in paralel cu alte metode terapeutice a unor afectiuni si recuperarea unor posttraumatisme si a unor afectiuni prin inlaturarea sechelelor.