Clinica si consultatii neurologie Bucuresti

Clinica neurologie Bucuresti. O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va rezolva orice problema medicala.

Printre conditiile care pot sa se manifeste putem enumera epilepsia, boala Alzheimer si alte tipuri de demente sau boli cerebrovasculare inclusiv accidentul vasculare cerebral, migrenele si alte tipuri de dureri de cap precum scleroza multipla, boala parkinson si neuroinfectii, tumori cerebrale si tulburari traumatice ale sistemului nervos asa cum ar fi si traumatismele cerebrale si tulburarile neurologice ca urmare a malnutritiei.

Clinica si consultatii neurologie Bucuresti

Printre conditiile care pot sa se manifeste sunt si epilepsia, boala Alzheimer si alte tipuri de demente, boli cerebro-vasculare inclusiv accidentul vascular cerebral, migrena si alte tipuri de dureri de cap, scleroza multipla si boala Parkinson, neuroinfectiile si tumorile cerebrale, tulburarile traumatice de sistem nervos ca reumatismul cerebral si tulburarile neurologice ce rezulta din malnutritie.

Tipuri de tulburari neurologice. Tulburarile majore includ: bolile cauzate de anomalii genetice precum boala Huntington si distrofia musculara, problemele legate de modul cum se dezvolta sistemul nervos precum splina bifida si afectiunile degenerative, in cazul in care celulele nervoase sunt deteriorate sau mor, precum Parkinson sau boala Alzheimer.

Durerea poate sa fie o expresie a unei conditii mai complexe: senzatia de durere se poate resimti intr-o parte a corpului unde nu a avut loc niciun prejudiciu si nu se manifesta local boala. Acest tip de durere este cel mai greu de diagnosticat.

Simptomele neurologice pot sa fie declansate de unul sau de mai multi nervi. Unele sindroame precum sindromul de tunel carpian apare in momentul in care un nerv este coprimat si este lipsit de fluxul de sange corespunzator. Diabetul este o cauza frecventa a neuropatiilor periferice in care nervii sunt lezati din cauza unui nivel prea mare de zahar.

 

Simptomele neurologice pot sa fie caracteristice si afectiunilor autoimune sau virusurilor. Manifestarile neurologice care apar din cauza unor disfunctii ale sistemului nervos autonom pot sa intrerupa actiunile involuntare precum respiratia, ighitirea si controlul vezicii urinare sau transpiratia. Ele pot sa fie insotite de modifcari ale tensiunii arteriale si de ameteli, vertij sau pierderea constientei. Se va solicita imediat asistenta medicala de urgenta in cazul in care manifestati toate aceste simptome pentru ca viata dumneavoastra poate fi in pericol.