Cabinet psihiatrie Bucuresti Sector 4

Cabinet psihiatrie Bucuresti Sector 4. O echipa de profesionisti asigura consultatii profesionale.

Cabinet psihiatrie Bucuresti Sector 4

Un psihiatru este un absolvent al unei facultati de medicina si are in plus inca patru ani de stagiu de specializare, fiind calificat in componentele sociale ale tulburarilor psihice, emotionale sau de comportament. In plus, psihiatrii au formare si experienta in psihoterapie ceea ce face ca abordarea sa fie una complexa si sa imbogateasca relatia medic pacient, aceasta avand un caracter profund uman.

Pentru evaluarea psihiatrica, medicul poate sa solicite o gama completa de teste de laborator care impreuna cu interviul clinic ofera si o imagine a starii fizice si psihice a unei persoane. Educatia si anii de pregatire clinica si experienta dobandita il pregatesc pe acesta sa inteleaga relatia complexa existenta intre afectiunile emotionale si cele fizice si sa evalueze informatiile medicale si pe cele psihologice, dar si sa lucreze alaturi de pacienti pentru a dezvolta un nou plan pentru tratament.

 

Oamenii cauta un ajutor psihiatric fie pentru simptome acute precum atacul de panica, halucinatiile, gandurile de suicid, probleme persistente cum ar fi tristetea, deznadejdea si anxietatea. In asemenea cazuri, cei care pot sa va sprijine pentru a gasi si pentru a urma un tratament cu efecte favorabil este in mod sigur un medic psihiatru.