Cabinet neurologie Bucuresti

Cabinet neurologie Bucuresti. Consultatii neurologice si cabinete de neurolofgie.

Cabinet neurologie Bucuresti

Neurologul se ocupa cu diagnosticarea si cu tratamentul bolilor asociate cu sistemul nervos. De exemplu: nevralgiile, tumorile craniene si din maduva spinarii, encefalitele, nevritele si accidentele vasculare cerebrale, boala Parkinson, dementele de diferite tipuri. Neurologia pediatrica este diferita de cea pentru adulti pentru ca sistemul nervos al copiilor nu este la fel cu cel al adultilor si de aceea are nevoie de o specializare separata.

Tulburarile sistemului nervos sunt de obicei insotite de paralizii, de pierderea energiei, tulburari de sensibilitate, convulsii si tulburari mentale.

Neurologul va examina pacientul si va stabili un diagnostic prezumtiv  in functie de istoricul bolii, evolutia simptomelor si functie de semnele clinice. Dupa consultatia initiala medicul va stabili ce analize sunt necesare (de sange si/sau imagistice) si in functie de rezultatul acestora se formuleaza diagnosticul final si schema terapeutica.

 

Pentru a trata afectiunile se folosesc metode conservatoare si chirurgicale. Numai specialistul poate determina metodele de tratament.